SJR söker lönespecialister till kommande rekryteringar och konsultuppdrag

SJR söker lönespecialister till kommande rekryteringar och konsultuppdrag

Just nu söker vi på SJR lönespecialister till kommande uppdrag och rekryteringar. Vi söker dig med några års erfarenhet av lön och som är redo för nya utmaningar. Det gäller både för direktrekrytering och konsultuppdrag, beroende på vad du är intresserad av.

Våra kunder har som krav att du har mycket goda kunskaper i det svenska språket samt är det meriterande om du behärskar engelska.

I rollen som lönespecialist kan arbetsuppgifterna variera beroende på uppdrag och företag, men kan förslagsvis innebära:
  • Administration kring löner
  • Hantering av reseräkningar och utlägg
  • Ta fram underlag och statistik, samt rapportering
  • Ge support och stöd åt chefer och medarbetare i organisationen
  • Arbeta med bokföring och redovisning
  • Ha förståelse för kollektivavtal och hur olika lagar reglerar lönehanteringen
  • Pensioner och försäkringar som t.ex. Skatteverket, Alecta, Fora, Collectum
  • Meriterande om du har arbetat i flera olika lönesystemen
Vilka är vi och vad har vi att erbjuda?
SJR är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet. Vi på SJR HR/LÖN rekryterar till tjänster på ingångs- till managementnivå, det vill säga alltifrån juniora till seniora profiler inom lön och HR. Vi har kollektivavtal med individuell lönesättning. Våra kunder är stora och mindre bolag som ofta samarbetat med oss under lång tid. Inför vårt samarbete genomgår du sedvanlig rekryteringsprocess och vi ser alltid till att uppdragen är utvecklande för både dig och kunden. Vi får löpande förfrågningar från våra kunder gällande profiler inom LÖN och HR på alla nivåer. Vi vill gärna träffa dig på en generell intervju för att höra mer om dina tidigare erfarenheter och vad du är intresserad av att arbeta med härnäst, för att framöver kunna matcha din profil och dina önskemål till rätt uppdrag eller tjänst.

Viktig info
Ovanstående är en intresseförfrågan för både konsultuppdrag och rekryteringsuppdrag. Urval och intervjuer sker löpande. Skicka gärna in din ansökan redan idag! Har du frågor rörande våra tjänster och vad vi har att erbjuda är du välkommen att kontakta våra rekryteringskonsulter på SJR HR.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 juni 2019 (44 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.