Rekryteringskonsult till SJR Stockholm

Rekryteringskonsult till SJR Stockholm

Vi på SJR växer och står inför en spännande framtid! Vi söker nu dig som vill hänga med på vår fortsatta resa och som vill bidra till fantastiska kandidat- och kundupplevelser samt matcha rätt kandidater och konsulter med rätt utmaning.

SJR startades 1993 och är ett av Sveriges ledande och mest erfarna konsult-och rekryteringsbolag för tillsättning av chefer och specialistkompetens inom Affärsstödsfunktioner såsom Finance, HR, IT och Supply Chain. Vi är idag 420 medarbetare fördelade på fyra huvudregioner Stockholm, Uppsala, Väst och Syd. Med vår erfarenhet och vårt stora engagemang är vi det självklara valet för kunden som vill förstärka sin organisation med de allra främsta specialisterna och cheferna inom sin bransch. Läs mer om oss på www.sjr.se

Om jobbet

Rollen innebär att skapa värde för våra kunder genom att hitta och matcha rätt kandidat eller konsult till kundens specifika behov av kompetens. En stor del av arbetet innebär att bygga kandidatnätverk, searcha och skapa ett intresse hos kandidatmarknaden för våra kunduppdrag. Du ansvarar för och driver egna rekryteringsprojekt från behovsanalys och kravprofil till avslut och uppföljning. Utöver direktrekrytering till våra kunder arbetar du också med att rekrytera till vår egen konsultverksamhet. Att skapa förtroende, goda relationer samt vara ett konsultativt stöd till våra kunder och kandidater är en mycket betydelsefull del för att lyckas i rollen.

Tempot är tidvis högt och arbetet omväxlande och du agerar konsultativt mot dina kunder för att lösa förfrågningar på spännande uppdrag. Du arbetar utifrån tydliga mål i nära samarbete med dina kollegor; övriga rekryteringskonsulter, konsultchefer, Talent Managers samt med vår säljorganisation. Givetvis deltar du också löpande i arbetet med att utveckla och effektivisera arbetsmetoder och processer.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har arbetat ett par år med rekrytering och som vill fortsätta att utvecklas med oss. Du är högskoleutbildad med en god förståelse för olika befattningar inom Affärsstödsfunktioner t e x Ekonomi, IT, Inköp eller HR. Kunskapen har du med fördel skaffat dig genom arbete som Rekryteringskonsult, Talent Acquisition Specialist eller Konsultchef med vana att snabbt sätta dig in i olika verksamheter och agera konsultativt mot kund. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har goda kunskaper i både svenska och engelska. För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av kandidatsökning via LinkedIn Recrutier samt gärna erfarenhet av något/några testverktyg t e x Assessios.

Som person är du en naturlig teamspelare och nätverksbyggare med förmåga att skapa och utveckla relationer både irl och digitalt. För att trivas i rollen är du målinriktad och uthållig samt drivs av att arbeta i en dynamisk och affärsorienterad organisation. Du är strukturerad och organiserad med en förmåga att växla mellan olika arbetsuppgifter. Du har en positiv grundsyn, bidrar till en öppen atmosfär och brinner för att lyckas i ditt arbete. Med ett starkt engagemang för kunden sätter du stort värde på att alltid leverera med kvalité!

Varför SJR?

Vi är en organisation som aktivt och ansvarsfullt bidrar till en hållbar utveckling genom våra fyra fokusområden; Ansvarsfulla affärer, Hållbara medarbetare, Klimatsmart verksamhet samt Samarbeten och ideella engagemang. Vårt hållbarhetsarbete är något som genomsyrar hela vår organisation och där du som medarbetare också erbjuds möjlighet att vara aktiv och bidra t e x genom något av våra ideella engagemang.

Hos oss får du jobba under ett väletablerat varumärke i en variationsrik, flexibel och utvecklande tjänst. En viktig nyckel till att många av våra medarbetare trivs och stannar hos oss över tid är att vi har kul på jobbet, vi hjälper och stöttar varandra såväl i med- som motgång och vi firar gärna våra framgångar tillsammans!

Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Therese Kraft, Rekryteringschef på tfn. 076-879 91 95 eller Regionchef Jessica Runerlöv Moberg på tfn 073-421 79 81. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte för länge med din ansökan. Välkommen!

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: Rekryteringskonsult
Mer info
Kontaktperson Therese Kraft
Telefon 076 879 9195
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 juni 2021 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.