Rekryterare inom finans till globalt bolag

Rekryterare inom finans till globalt bolag

Nu söker SJR För kunds räkning en erfaren rekryterare, inom finans, till konsultuppdrag med start omgående och fram till november 2021.

Vår kund är en av Sveriges största detaljhandelsföretag inom elektronik och sitter i fina lokaler i centrala Stockholm. Nytt konsumentbeteende och snabb teknisk utveckling gör att vår kund nu behöver hjälp att hitta en erfaren rekryterare för att få de bästa talangerna till sig - fördel om du kan italienska.

I rollen som rekryterare inom finans kommer du att arbeta operativt med hela rekryteringsprocessen. Allt från att skapa kravprofiler, skriva och publicera annonser till att söka och attrahera kandidater till att genomföra intervjuer.

För att lyckas i den här rollen ser vi att du har gedigen erfarenhet inom samtliga delar av rekryteringsprocessen. Som person drivs du av att arbeta i hög hastighet i en föränderlig miljö med flera parallella rekryteringar. Det är ett krav att du har tidigare erfarenhet av rekrytering av ekonomiroller. Då företaget är verksamt internationellt är det även ett krav att du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. Det är även meriterande om du kan italienska.

Om dig:

Vi ser att du har en akademisk examen eller motsvarande inom ekonomi eller HR och att du tidigare har arbetat i en liknande roll som intern rekryterare eller rekryteringskonsult.

Det är också en stor fördel om du har erfarenhet av att arbeta med finansrekryteringar men också har erfarenhet från andra sektorer.

Du har en stark kundhanteringsbakgrund och kommer att ge råd till våra intressenter som affärsrådgivare och det är en stor fördel om du har byggt ett stort personligt nätverk genom åren.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Emma Hultberg på 0766471641. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-05-05.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR


Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.
Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.