Redovisningsekonomer med något års erfarenhet

Redovisningsekonomer med något års erfarenhet

Vi på SJR söker dig som har jobbat som junior redovisningsekonom i något år. Vi har nu fått in flera tjänster med samma profiler och vill gärna träffa dig med denna bakgrund och där du vill fortsätta utvecklas inom ditt kompetensområde i en bred konsultroll hos oss på SJR.

Arbetsuppgifter;

Vi söker dig som har jobbat brett med allt från det löpande till bokslut. De vanligt förekommande arbetsuppgifterna är;
  • Löpande redovisning
  • Månadsavstämningar
  • Kund- och levreskontra
  • Bokslutsarbete
  • Bankavstämningar
  • Rapportering till skatteverket
  • Reseräkningar
I dessa tjänster jobbar du nära dina kollegor och har ett övergripande ansvar att dina arbetsuppgifter blir slutförda i tid.


Lämplig bakgrund;


Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har jobbat med ovanstående arbetsuppgifter i minst ett år. Du har lätt för att sätta dig in nya system och pratar och skriver svenska och engelska flytande. Du trivs i en bred arbetsroll och sprider härlig energi omkring dig.

Du drivs av att lösa problem samtidigt som du jobbar prestigelöst och flexibelt. Du är stresstålig och kommunikativ och jobbar noggrant och strukturerat. För att trivas som konsult är det av vikt att du är lyhörd och har lätt för att samarbeta.

Låter det som en tjänst för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Redovisningsekonom
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 mars 2020 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.