Redovisningsekonomer med fokus på leverantörsreskontra till bolag i söderort

Redovisningsekonomer med fokus på leverantörsreskontra till bolag i söderort

SJR söker nu
för kunds räkning redovisningsekonomer som i huvudsak vill arbeta med leverantörsreskontra. Uppdraget startar som en inhyrning och därefter finns det möjligheter till en anställning hos kunden. Kundens kontor är beläget söder om stan.

Denna roll
som redovisningsekonom innebär att arbeta med löpande uppgifter kopplat till leverantörsreskontra. Vidare kommer du att ansvara för en av bolagets regioner och stötta i bokslut. Teamet på leverantörsreskontra består nu av två personer som alla rapporterar till redovisningschefen. I lokalen sitter man även nära andra funktioner på ekonomi.

Vi söker dig
som har erfarenhet som redovisningsekonom och har arbetat med leverantörsreskontra tidigare. Kanske har du erfarenhet som kvalificerad ekonomiassistent och nu vill ta steget mot redovisning med visst ansvar.
Viktigt är att du är intresserad och benägen att utvecklas inom redovisning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi söker dig som är driven, flexibel, kommunikativ och gillar problemlösning. Du trivs i en miljö med högt tempo och ett nära samarbete med dina kollegor.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Eric Brobeck på 076 647 16 04. Vi intervjuar löpande.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Redovisningsekonomer med fokus på leverantörsreskontra till bolag i söderort
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 feb 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.