Redovisningsekonom till stort bolag i södra delen av Stockholm

Redovisningsekonom till stort bolag i södra delen av Stockholm

Har du några års erfarenhet av redovisning och vill arbeta i en bred roll som präglas av förändring, utredning och analys av stora flöden? Då ska du söka dig hit!

Kunden är en välkänd koncern med många anställda och stora flöden belägen i södra delen av Stockholm. Du kommer stötta en ekonomifunktion som består av sju personer.

Mer om tjänsten

I rollen som redovisningsekonom kommer du arbeta brett med bland annat matchning av transaktioner, utredningar av stora flöden och härledning av brister samt en del löpande redovisning. Du förväntas bidra till förbättring av systemanvändning, rutiner och processer. Du rapporterar till CFO. Tjänsten innebär breda kontaktytor och viss kommunikation på engelska kan förekomma.

Rollen innehar arbetsuppgifter som:
  • Löpande bokföring
  • Utredning av stora flöden
  • Avstämningar
  • Härledning av koncerninterna transaktioner
  • Stöttning vid bokslut
Tjänsten är ett konsultuppdrag initialt på sex månader med goda chanser till förlängning.

Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har mellan 2-3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom reskontra, bokföring eller revision. Har ett intresse av att utvecklas och arbeta brett inom ekonomi. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning riktad mot ekonomi samt erfarenhet av ekonomi- och andra relaterade program såsom Excel. Du är flytande i såväl svenska som engelska i tal och skrift.
Som person är du noggrann, ansvarstagande och analytisk. Du trivs med att arbeta i ett team och har lätt för att samarbeta. Du tycker om att arbeta mot deadlines samtidigt som du är förändringsbenägen och tycker om att lära dig nya saker.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Eric Brobeck på 076 647 16 04. Vi intervjuar löpande.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget


SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Redovisningsekonom till stort bolag i södra delen av Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 okt 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.