Redovisningsekonom till prestigelöst företag på söder

Redovisningsekonom till prestigelöst företag på söder

Är du redovisningsekonom och trivs i en roll som konsult samtidigt som du är självständig i årsbokslut? Vill du jobba på ett trivsamt företag på Söder och ha trevliga kollegor runt dig?

Då har vi på SJR din nästa tjänst!

Vår kund söker en självständig redovisningsekonom som trivs i ett prestigelöst arbetsklimat med härliga kollegor. De jobbar i stora flöden och du kommer jobba med allt som rör redovisningen. Kunden sitter i härliga lokaler på Söder och konsultuppdrag är 12 månader.

Arbetsuppgifter;
Du kommer att göra allt från att vara back-up inom kund och leverantörsreskontran till årsredovisningen. Du kommer i huvudsak att jobba med;
  • Löpande redovisning och avstämningar
  • Skatteredovisning
  • Månads och årsbokslut samt årsredovisning
  • Avstämningar av mellanhavande
I tjänsten ingår även att man är back-up för kund och leverantörsreskontran samt att en del analysarbete förekommer.

Vi söker dig;
Som har jobbat med ovanstående arbetsuppgifter i minst 3 år och har erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete och är van att självständigt upprätta månads och årsbokslut. Du har lätt för att jobba i olika ekonomisystem och du har kunskap inom Excel.

För att lyckas i rollen ser vi att du är noggrann, strukturerad och kan arbeta självständigt. Du är ansvarstagande samtidigt som du är prestigelös och flexibel. För att trivas hos vår kund är det av stor vikt att du är kommunikativ och sprider härlig energi omkring dig.

Så ansöker du;
Låter detta intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan med CV redan idag. Vi intervjuar löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt. Har du frågor är du välkommen att kontakta Anette Skantz på anette.skantz@sjr.se

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Redovisningsekonom
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 juli 2019 (32 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.