Redovisningsekonom till internationellt bostadsbolag i Mörby

Redovisningsekonom till internationellt bostadsbolag i MörbyHar du erfarenhet av kundfakturering och vill ta nästa steg in i en stor internationell koncern? Vill du vara med och bygga upp kundfaktureringsfunktionen och arbeta med att automatisera den? Då kan detta vara tjänsten för dig!


Om tjänsten
SJR söker nu för kunds räkning en redovisningsekonom som kommer att ansvara för att bygga upp bolagets kundfaktureringsfunktion och bli expert på kundfaktureringen. Uppdraget beräknas att starta i slutet av augusti och pågå i 6 månader, därefter finns det chans till förlängning eller överrekrytering till kunden. I rollen som redovisningsekonom rapporterar du till ekonomichefen, och du kommer att ingå i ett team om 4 personer. Bolaget sitter i fina lokaler i Mörby. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att vara:
  • Självständigt arbeta med kundfakturering
  • In och utgående moms
  • Avstämningar
Lämplig bakgrund

För att lyckas och trivas i denna roll tror vi att du har mist 5 års erfarenhet av liknande uppgifter. Vi ser gärna att du har arbetat i en internationell miljö samt talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Som person tror vi att du är driven och kommer med nya idéer och förslag på hur du kan förbättra verksamheten, samtidigt som du är ödmjuk och prestigelös.

Vi ser fram emot din ansökan!

Bra att veta

Ovanstående är ett konsultuppdrag på 6 månader med start i slutet på augusti och det är en heltidstjänst. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cassandra Klang, 076 647 16 43

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 sept (18 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.