Redovisningsekonom till internationellt bolag i Upplands Väsby

Redovisningsekonom till internationellt bolag i Upplands VäsbyHar du tidigare erfarenhet från en roll som redovisningsekonom? Är du intresserad av att arbeta i ett internationellt bolag i Upplands Väsby? Då är det här jobbet för dig!

SJR söker nu för kunds räkning en redovisningsekonom till ett internationellt bolag i Upplands Väsby. Tjänsten är ett konsultuppdrag som sträcker sig fram till årsskiftet med start omgående.

Bolaget sitter i fina lokaler med aktivitetsbaserat kontorslandskap, här får du möjligheten att arbeta med mycket frihet under ansvar där det även finns möjlighet att arbeta hemifrån de gånger det behövs. Du ingår i ett ekonomiteam och rapporterar till redovisningschef.


Arbetsuppgifter:


Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som redovisningsekonom kommer att vara:
  • Avstämningar
  • Momsrapport
  • Bokslut
  • Rapportering
  • Utlägg och reseräkningar
Vi söker dig som:
  • Tidigare har arbetat i en roll som redovisningsekonom med erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter.
  • Kan uttrycka sig på engelska i tal och skrift
  • Du har mycket goda kunskaper i MS Office och god systemvana
  • Vi ser gärna att du har arbetat i Microsoft Dynamics AX eller liknande system
Som person är du noggrann och ansvarsfull samt orädd. Du lägger stor vikt vid att leverera i tid och med kvalitet samt är noga med detaljer. Vidare söker vi dig som är van vid att driva ditt arbete framåt självständigt och som trivs med att ta ansvar. Då bolaget befinner sig i en ständig utvecklingsprocess är det viktigt att du är förändringsbenägen och tar egna initiativ. Därtill kan du hantera en periodvis hög arbetsbelastning.

Bra att veta

Ovanstående är ett konsultuppdrag som sträcker sig årsskiftet med start omgående. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cassandra Klang, 076 647 16 43


Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 juli (39 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.