Redovisningsekonom till controllertjänst hos ett internationellt bilföretag

Redovisningsekonom till controllertjänst hos ett internationellt bilföretag

För kunds räkning söker vi nu en redovisningsekonom till en bred controllertjänst. Vår kund är ett stort internationellt bilföretag och sitter i fina lokaler norr om stan. Uppdraget startar omgående och pågår i 12 månader med goda chanser till överrekrytering till kund.

Om tjänsten

I denna tjänst kommer du att arbeta i en delad roll. Ena delen består av ekonomirelaterade uppgifter som fakturering och avstämningar, och som controller med analys och förbättringsarbete i andra delen. Du kommer tillhöra ett team om fem personer och rapportera till chefen för bildelar och reservdelar men har även tät kontakt med finans- och regionschefer.

Dina arbetsuppgifter kommer b.la att vara:
  • Budgetuppföljning
  • Fakturering
  • Avstämningar av balanskonton
  • Marginalanalys
  • Prisanalys
  • Processutveckling av system och Excel
  • Övergripande strategiska uppgifter
  • Forecastarbete
Då ambitionen finns att automatisera vissa arbetsuppgifter krävs att du är prestigelös och kan arbeta administrativt och hantera manuella arbetsuppgifter. Tjänsten innehåller mycket daglig rapportering och man kommer få ansvara för prissystemet kopplat till reservdelar.

Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har utbildning inom ekonomi och ca fem års erfarenhet av en liknande roll. Redovisningskunskap krävs, du är van att arbeta i system och har framförallt goda kunskaper i Excel. Du är flytande i svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Som person är du lösningsorienterad, analytisk, ansvarstagande, strukturerad och självgående. Som konsult hos oss är du ärlig, lojal och det är självklart för dig att leverera med hög kvalitet och sätta kunden i fokus. Du är duktig på att planera, klarar av att stundvis arbeta i ett högt tempo och fungerar både självständigt såväl som i grupp.

Ansökan

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel:Redovisningsekonom till controllertjänst hos ett internationellt bilföretag
Mer info
Kontaktperson Eric Brobeck
Telefon 076 647 16 04
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 maj 2021 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.