Redovisningsekonom till bolag i Danderyd

Redovisningsekonom till bolag i Danderyd
Nu söker vi en redovisningsekonom till vår kund i Danderyd. Redovisningsavdelningen söker en driven och ansvarsfull medarbetare som är sugen på att vidareutveckla sig. På Redovisning är de idag ett härligt team på 15 personer som ansvarar för varuhusens, huvudkontoret samt e-handelbolagets löpande redovisning så som kund- och leverantörsreskontra, rapportering och bokslut.


Som redovisningsekonom har du en spännande tjänst med variation i arbetsuppgifterna. Du kommer ha eget redovisningsansvar för huvudkontoret och e-handelsbolaget.Arbetsbeskrivning


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:

Redovisningsansvar huvudkontor och e-handelsbolaget:
  • Löpande bokföring inklusive huvudbokföring, anläggningstillgångar samt kund- och leverantörsreskontra
  • Koncerninterna bokningar så som fördelning av kostnader och intäkter till varuhusen
  • Avstämning reskontror och huvudbok
  • Delaktig i månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Skatte- och momsdeklaration, inklusive bokning och överföring
Lämplig bakgrund:

För att vara rätt kandidat tror vi att du har en eftergymnasial utbildning inom redovisning, samt några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har ett naturligt intresse för siffror och ekonomi och förmåga att arbeta med flera uppgifter parallellt, hålla deadlines och organisera ditt arbete självständigt. Du är en prestigelös och uthållig person som orkar driva saker och ting vidare, även om du stöter på hinder längs med vägen. Självklart är du även en trevlig och tillmötesgående person som har lätt för att samarbeta och vill bidra till att skapa en positiv stämning på arbetsplatsen.

Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift samt har goda kunskaper inom Officepaketet framförallt Excel då det är ett viktigt verktyg i det dagliga arbetet.
Erfarenhet av SAP och/eller Basware är meriterande.

Bra att veta
Ovanstående är ett konsultuppdrag på 6 månader med chans till överrekrytering till kund, med start omgående och det är en heltidstjänst. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cassandra Klang, 076 647 16 43

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 juli (39 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.