Redovisningsekonom till bolag centralt i Stockholm

Redovisningsekonom till bolag centralt i Stockholm

Vi på SJR söker nu dig som är redovisningsekonom och trygg i K3. Du kommer jobba självständigt med ekonomiflödet hos vår kund som sitter i Waterfront Building och som har sitt huvudkontor i Västerås. Uppdraget är start i augusti och 6 månader framåt. Därefter finns mycket stor chans att bli anställd hos kunden.

Arbetsuppgifter;
Du kommer självständigt att jobba med flödet kring kundens redovisning där både högt och lågt ingår. Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara;
  • Löpande redovisning
  • Balansavstämningar
  • Moms, AGI och tullrapportering
  • Hantera kund och leverantörskontra
  • Arbeta med förberedelser inför revision
  • Provisionsuträkning
  • Kvittoredovisning
Övriga ad hoc uppgifter inom ekonomi kan förekomma.

Vi söker dig;
Som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har jobbat med ovanstående arbetsuppgifter i några år. Du har tidigare jobbat i K3 regelverket och har du tidigare jobbat i Visma e-ekonomi är det en merit men inget krav. Du har goda kunskaper i Excel och du är flytande i tal och skrift i svenska och engelska.

För att trivas hos kunden är du självständig, prestigelös och flexibel. Du trivs i en roll där du får driva ditt eget arbete framåt, jobbar strukturerat och noggrant. Du har lätt för att kommunicera och är lösningsorienterad samt att du sprider härlig energi omkring dig.

Ansökan;
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2022-07-15.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 juli 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.