Redovisningsekonom till Nordic Camping & Resort / First Camp

Redovisningsekonom till Nordic Camping & Resort / First Camp


Under varumärken Nordic Camping & Resort och First Camp är vi Nordens största campingkoncern med totalt 40 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan har gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till knappt 400 MSEK 2019. Vi är inne i en spännande tillväxtfas inom en bransch med enormt mycket potential. För att stärka organisationen ytterligare söker vi nu en Redovisningsekonom till vårt huvudkontor vid Karlaplan i Stockholm.

Nordic Camping & Resort söker en Redovisningsekonom. Som redovisningsekonom ansvarar du för månads-, kvartals- och årsbokslut samt skattedeklarationer för bolag inom koncernen. Du är en del av ett ekonomiteam och du hanterar även löpande redovisning och anläggningsredovisning. Ekonomifunktionen är inne i ett förändringsskede och du ansluter till en utmanande och rolig tillväxtresa. Är du en kunnig och prestigelös redovisningsekonom med en pedagogisk ådra?

Mer om tjänsten

Som redovisningsekonom ansvarar du, tillsammans med dina kollegor, för ekonomi och redovisning av koncernens bolag. Du stöttar redovisningschefen och du ansvarar för månads- kvartals- och årsbokslut samt upprättar momsdeklarationer och inkomstskattedeklarationer. Du ansvarar även för anläggningsredovisning (aktivering, avskrivning och utrangering) och redovisning av investeringsprojekt. Som en del av ett mindre ekonomiteam hanterar du även löpande redovisning och kassaredovisning. Du har naturliga kontaktytor med såväl kollegor som kunder, leverantörer och myndigheter.

I rollen som redovisningsekonom arbetar du huvudsakligen med:
  • Månads-, kvartals-, och årsbokslut
  • Löpande redovisning och avstämningar
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Anläggningsredovisning och redovisning av investeringsprojekt
Vill du bli en del av ett växande företag där positiva kundupplevelser är i fokus? Du välkomnas till en positiv arbetsplats med öppet och hjälpsamt arbetsklimat där du bidrar från dag ett!

Är det dig vi söker?

Vi söker dig som har arbetat minst 3 år inom redovisning. Du har en bred kunskap inom löpande redovisning och du har hanterat självständiga årsbokslut. Du har genomfört eftergymnasial utbildning inom ekonomi vid universitet/högskola eller yrkeshögskola. Det är ett plus, men inget krav, om du har erfarenhet från hotell-, restaurang- eller campingbranschen. Du har systemvana och är lättlärd i system/program. Du har datavana och särskilt goda kunskaper i Excel. Du är flytande i såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Som person är du ansvarsfull, noggrann och kan arbeta självständigt samtidigt som du är jordnära, ödmjuk, flexibel och har lätt för att samarbeta med andra människor, i teamet och i andra delar av verksamheten. Du är förändringsbenägen och bidrar aktivt i förbättringsarbete.

Viktig information

Detta är en rekrytering med tillsvidareanställning hos Nordic Camping & Resort / First Camp. Nordic Camping & Resort / First Camp tillämpar 6 månaders provanställning. Start för tjänsten är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. I denna rekryteringsprocess samarbetar Nordic Camping & Resort / First Camp med SJR. Intervjuer och urval sker löpande och vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan snarast och gärna redan idag! Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Simon Jordal/Recruitment Consultant.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy.

Titel: Redovisningsekonom
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 nov 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.