Redovisningsekonom till MAG Interactive

Redovisningsekonom till MAG Interactive

Vill du arbeta i en kreativ och innovativ miljö? Värdesätter du självledarskap tillsammans med en stark teamkänsla - då ska du söka den här tjänsten!

MAG börsintroducerades hösten 2017 och förvärvade under samma period mobilspelsföretaget Feo Media, som publicerar det framgångsrika spelet Quizkampen. Ekonomi består av 2 medarbetare inom redovisning och en CFO. Vi är en modern och innovativ ekonomiavdelning som hela tiden strävar efter att bli effektivare och stödja våra team i organisationen samt leverera kvalitativ data till marknaden. Eftersom att vi är ett litet team får du chansen att delta i brett ekonomiarbete, där samarbete och ansvarstagande är viktigt. Du får vara med i hela flödet från faktura till årsbokslut.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter/ansvarsområden:
  • Delaktig i månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Delaktig i framtagande av rapporter
  • Löpande bokföring
  • Deklarera moms och skatt till Skatteverket
  • Andra administrativa uppgifter och framtagande av ekonomisk information
Din bakgrund

Vi söker en självgående och erfaren redovisningsekonom med minst tre års erfarenhet av liknande arbete. Din erfarenhet inkluderar bokslut och vi ser att du gärna har erfarenhet av att ha arbetat i koncern. Du har goda kunskaper i Officepaketet, framförallt i Excel och ditt systemintresse gör att du lätt sätter dig in i nya ekonomi- och affärssystem.

Som person är du driven, analytisk och strukturerad. Du trivs med att arbeta med förbättringar och tar ett stort eget ansvar. Vidare har du lätt att knyta kontakter inom organisationen och har god samarbetsförmåga. Du är flexibel, har förmåga att prioritera ditt arbete samt en teamspelare ut i fingerspetsarna.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar MAG Interactive med SJR. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Urval och intervjuer sker löpande och vi ber dig ansöka snarast. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Sara Borgeström 070-471 59 14 om du har några frågor.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 maj (49 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.