Redovisningsekonom sökes

Redovisningsekonom sökes

Senior redovisningsekonom till spännande roll i Solna!

Detta är rollen för dig som har några års erfarenhet av kvalificerad redovisning, och som trivs i en utmanande roll med stora flöden!

SJR söker nu för kunds räkning en senior redovisningsekonom, som kommer att komma in i en roll med stort ansvar och spännande utmaningar! Dina uppgifter kommer framför allt att innefatta
  • Anläggningsregister - Registrering av nya anläggningar, underhåll, flytt, utrangering
  • IFRS16 - administration av leasingavtal för omklassificering
  • Lagerredovisning i anslutning till boksluten
  • Beräkning av bonus
  • Momsavstämning och momsdeklaration
  • Avstämningar av balanskontontil
Vår kund är en stor aktör inom måltidstillagning gentemot bland annat sjukvård och skola, vilket innebär att du arbetar i stora flöden och i ett högt tempo.

Du kommer att tillhöra ett redovisningsteam om 12 personer, där du rapporterar till redovisningschefen. Vår kund sitter i dagsläget på Kungsholmen men kommer inom kort att flytta till nya fräscha lokaler i anslutning till Mall of Scandinavia i Solna. Det finns möjlighet att arbeta på distans del av veckan.

Detta är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR, alternativt i form av inhyrning som underkonsult, med start omgående och som pågår i 6 månader. Därefter kan det för rätt person eventuellt finnas möjlighet till förlängning eller överrekrytering till kunden.

Vem söker vi?

Vi tror att du som söker denna tjänst har minst 5 års erfarenhet av kvalificerad redovisning, samt har god vana av att arbeta i stora flöden. Du har goda kunskaper i Excel, och har god förståelse för att arbeta i ekonomisystem. Det är meriterande om du tidigare arbetat i Navision, men detta är inget krav.

Du talar och skriver på svenska och engelska utan problem.

Som person ser vi att du är självgående, noggrann, kommunikativ och bra på att prioritera.

Vi ser fram emot din ansökan!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gustav Kendel på gustav.kendel@sjr.se. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2022-05-22

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 juli 2022 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.