Redovisningsekonom med fokus på moms!

Redovisningsekonom med fokus på moms!

Till stort internationellt bolag söker vi nu en redovisningsekonom med inriktning mot moms. Detta är ett konsultuppdrag med start i slutet av november och uppdraget sträcker sig ca 9 månader framåt. Kunden sitter i fina lokaler i centrala Stockholm och det finns möjlighet att kombinera arbete både på plats och hemifrån.

Du kommer att ingå i en större ekonomiavdelning men tillhöra ett mindre team om tre personer som arbetar med moms- och skattefrågor. I den här rollen kommer du att arbeta med momsredovisning och rapportering för ett flertal länder. Du kommer att ansvara för momssammanställningen, rapportera till skattemyndigheten samt säkerställa att den är rätt.

För att lyckas i rollen tror vi att du har minst tre års erfarenhet av momsrapportering, intrastat och periodisk sammanställning. Koncernspråket är engelska varför du behöver vara flytande i engelska i både tal och skrift. Att du är flytande i svenska är också ett krav.

Som person är du utåtriktad och framåtdriven samtidigt som du stimuleras och utmanas av att fördjupa dig i detaljer och bestämmelser. Du har ett effektivt och strukturerat arbetssätt och är van och uppskattar att ha en roll som innebär många kontaktytor, både internt och externt. Därför tror vi att du är kommunikativ och tydlig samt att du har en god förmåga att skapa goda relationer.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Malin Lindqvist på malin.lindqvist@sjr.se. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2022-11-25.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 nov 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.