Redovisningsekonom med erfarenhet av NetSuite till bolag i city

Redovisningsekonom med erfarenhet av NetSuite till bolag i city

Vi på SJR hjälper nu vår kund inom IT säkerhetsbranschen, att tillsätta en redovisningsekonom till ett uppdrag med start omgående. För rätt person är tanken att du kommer bli överrekryterad till kund. Ekonomiteamet ansvarar för all finansverksamhet i deras svenska moderbolag, samt i deras tre dotterbolag i Europa och Australien. Du kommer att ingå i ett team med 4 personer. De har kontor centralt i Stockholm.

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara;
 • Löpande bokföring
 • Bankbetalningar och avstämningar
 • Fakturering
 • Redovisning
 • Momsredovisning
 • Kostnader
I rollen ingår även:
 • Assistera vid månadsavslutning
 • Assistera vid bokslut
 • Bidra till den fortsatta utvecklingen av företagets processer
 • Bidra till budget och månatlig uppföljning
 • Samarbete med externa revisionsbyråer i andra länder
Vem är du?

Vi söker dig som har 3-5 års erfarenhet sedan tidigare av liknande arbetsuppgifter. Du har gedigna redovisningskunskaper med god analytisk förmåga. Vi ser gärna att du arbetat i ett producerande verksamhet sedan tidigare. Tidigare erfarenhet från Netsuite är ett krav och grundliga kunskaper i Microsoft Office, i synnerhet Microsoft Excel, det är en fördel om du arbetat med Google sheets. Du har God känsla för detaljer, problemlösare, välorganiserad samt serviceinriktad och du är en proaktiv person som självständigt kan äga ett ärende från början till slut. Du behärskar engelska och svenska flytande, både muntligt och skriftligt

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Emma Levin på 076 647 16 65. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2022-06-10.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 juli 2022 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.