Redovisningsekonom/controller med erfarenhet från storbolag till konsultuppdrag i söderort

Redovisningsekonom/controller med erfarenhet från storbolag till konsultuppdrag i söderort

Till vår kund i Söderort söker vi nu en driven och självgående redovisningsekonom/controller för ett konsultuppdrag på 6 månader. Du kommer att ingå i ett ekonomiteam om 9 personer och uppdraget är på heltid.

I den här rollen kommer du att vara den pedagogiska länken mellan ekonomi och verksamheten. Du kommer att jobba i en delad roll som både redovisningsekonom och controller. Du kommer att ansvara för flera olika redovisnings- och rapporteringsfrågor så som månadsbokslut, kontoavstämningar och rapporter, planera och koordinera forecast och bokslut samt driva uppföljning och analysarbetet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Planering samt koordinering av forecast och bokslut
  • Månadsbokslut, kontoavstämningar, rapportering
  • Driva uppföljning och analys
  • Övriga ekonomiska aktiviteter inom gruppen
För att passa i rollen ser vi att du är utbildad civilekonom eller motsvarande med inriktning på redovisning samt har ca 2 års erfarenhet av en liknande roll, gärna från storbolag. Därtill har du goda kunskaper inom Excel och det är meriterande om du har erfarenhet av D365 Microsoft Dynamics.

Som person är du självgående, drivande och prestigelös samtidigt som du är en lagspelare som tycker om att skapa och upprätthålla kontakter.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Lindqivst på 076 647 16 56. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-12-11.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 jan 2021 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.