Redovisningschef till Bambora

Redovisningschef till Bambora

Nu har du som är en driven och ambitiös redovisningschef möjligheten att komma in på ett snabbväxande och internationellt finansbolag! Bambora är ett globalt betalningsföretag, över 125 000 handlare i 65 olika länder använder deras tjänster. De har sedan starten 2015 varit en utmanare i branschen som ständigt letar efter nya sätt att göra betalningar lättare och enklare för sina kunder. De är nu även en del av Worldline, som är Europas största aktör inom betaltjänster.


Om rollen

I rollen som redovisningschef kommer du att ha redovisningsansvar för enheter i Norge, Finland, Danmark och Sverige samt ha personalansvar för fem personer baserade i Sverige. Ditt ansvar blir att säkerställa hög nivå av intern kontroll för din avdelning samt med hjälp av din personal utveckla processer och rutiner. Du kommer att arbeta både övergripande och "hands on" med redovisning. Ditt team i Sverige består av ambitiösa och högpresterande personer, du kommer att rapportera till Head of Accounting som är baserad i Paris. Du kommer även att ha ett nära samarbete med Business Controller-teamet.

Dina huvuduppgifter och ansvarsområden
  • Ansvara för månads- och årsbokslut samt för moms och skattedeklarationer
  • Följa upp och säkerställa redovisningens regelefterlevnad
  • Leda ett team av redovisningsspecialister
  • Vara kontaktperson för revisorer
  • Ansvar för dokumentation och processbeskrivningar inom ditt område
  • Utveckla processer och rutiner gällande redovisning och rapportering
Vem är du?
Vi söker dig som har gedigen kunskap och erfarenhet inom kvalificerad redovisning. Du har troligen en akademiskutbildning i grunden, kanske har du gjort några år på en revisionsbyrå. För att klara av den här rollen krävs att du har arbetat några år med redovisning i en internationell organisation. Du är en lagspelare och har god erfarenhet av att leda och hjälpa grupper att komma framåt i sina arbetsuppgifter samt att hitta nya lösningar. Du bör vara en noggrann person som trivs med att arbeta operativt samtidigt som du också är bra på att se saker ur ett helikopterperspektiv. Då kommunikation kommer ske både på svenska och engelska behöver du vara flytande i båda språken. Erfarenhet från betal-/finansbranschen är meriterande men inget krav.

Ansökan
I den här rekryteringen har Bambora valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotta Ezitis Holmström, 0766 471 657 alt Viola Hammar 0766 471 658. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-05-25. Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. Varmt välkommen med din ansökan! För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Om Bambora
Redan från starten 2015 var Bamboras vision att förenkla vardagen för små och medelstora företag genom att förändra hur hela betalbranschen fungerade. Med smarta paketlösningar och mer transparenta prismodeller ville de skapa den typ av betalningspartner som de såg att småföretagare alltid saknat. I dag har den visionen blivit verklighet och Bambora hjälper nu över 125 000 handlare i 65 olika länder att ta betalt. Men trots deras storlek är Bambora fortfarande en utmanare inom betalbranschen som ständigt letar efter nya sätt att göra livet enklare för dig, oavsett hur stort ditt företag är och om du säljer i butik eller online. Sedan den 28 oktober 2020, är Bambora en del av Worldline-gruppen. Worldline är Europas största aktör inom betaltjänster och den fjärde största aktören i världen.

Titel: Redovisningschef
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 maj 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.