Redovisningsansvarig till spännande bolag centralt i Stockholm

Redovisningsansvarig till spännande bolag centralt i Stockholm

Nu hjälper vi vår kund, som verkar inom "health tech", att hitta en duktig redovisningsekonom för att brygga under tiden för en rekrytering.

Vi söker dig som är självständig i din redovisning och van att arbeta i hela flödet. Du har ett prestigelöst sätt, är noggrann och driven.

Här har du möjlighet att arbeta flexibelt, både på bolagets fina kontor i centrala Stockholm, men också hemifrån om du vill dela upp det för att få ihop livspusslet.

Arbetsuppgifter
  • Löpande redovisning
  • Leverantörs- och kundreskontra
  • Avstämningar och rapportering
  • Månads- och kvartalsbokslut
  • Sammanställa KPI:er
  • Utveckla processer och rutiner
  • Stöd till organisationen i ekonomiska frågor
För att lyckas i denna roll har du tidigare arbetat självständigt med hela det löpande flödet. Du är van att hantera stora mängder data och är duktig i Excel. Du är analytisk, strukturerad och intresserad av att bygga relationer och lära känna hela organisationen och dess medarbetare. Du talar och skriver både svenska och engelska flytande.

Mer information

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Rebecca Persson, rebecca.persson@sjr.se. Vi intervjuar löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2022-06-30.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Kontaktperson Rebecca Persson
Telefon 08-407 55 60
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 juli 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.