Projektekonom till bolag på Södermalm

Projektekonom till bolag på Södermalm

SJR söker nu en Projektekonom för ett uppdrag hos ett av våra kundföretag med kontor på Södermalm.

Du kommer att ingå i ett supportteam med ca 20 andra projektekonomer.

Detta är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR, med start omgående och som pågår i 6 månader. För rätt person finns det därefter möjlighet till förlängning eller överrekrytering till kunden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främst vara:
  • Fakturering av projekt
  • Fungera som stöd och ge rådgivning till projektledarna inom ekonomi
  • Uppföljning av projektverksamheten
  • Ta fram analysunderlag samt vara behjälplig med utredningar
  • Utveckling av processer och rutiner
Vem söker vi?

För denna roll söker vi dig som har en högskoleexamen inom ekonomi. Har du tidigare jobbat i affärssystemet Maconomy så är det meriterande. Vi ser gärna att du som söker har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll.

Du är van att arbeta självständig och vågar ta egna initiativ där det behövs, samtidigt som du trivs i grupp. Vidare är du noggrann och strukturerad.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Emma Levin. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-11-15.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Projektekonom
Mer info
Kontaktperson Emma Levin
Telefon 08-407 55 70
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 dec 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.