Projektcontroller till välkänt bolag i city

Projektcontroller till välkänt bolag i city

Vår kund i centrala Stockholm söker dig som är controller och vill jobba som projektcontroller, främst med med uppföljning och avstämning. Det är ett konsultuppdrag tänkt att starta omgående till och med september, med möjlighet till förlängning.

Om rollen

I rollen som projektcontroller kommer du ha ett nära samarbete med bl.a. ekonomichef, konceptchef och teknikchef med kontinuerliga avstämningar och dialog kring utfall, prognos och budget. Du kommer att ta fram analyser, kvalitetssäkra underlag och prognoser från projektledare, utredningsledare och komponentansvariga, samt ha dialog med leverantörer kring underlag som ska inkomma, påminna vid behov samt inhämta och hantera dessa underlag. Arbetet omfattar ekonomiska prognoser, uppföljning, rapportering, bedömningar och analys kring:
 • Hela utvecklingsplanen och dess ingående projekt (startade och planerade)
 • Den externa drifts- och förvaltningsplanen
 • Merparten av den interna förvaltningen
 • Analyser och prognoser på resursanvändning både avseende intern och extern personal
Förutom ovanstående kan ytterligare arbetsuppgifter tillkomma. Bland annat planeras impementering av nytt affärssystem under våren där du kommer vara högst delaktig. Det är viktigt att du är prestigelös, tycker det är roligt att arbeta med att ta fram förbättringsförslag, driva processförbättringar samt skapa rutiner och mallar för framtida arbete.

Vem söker vi

För att lyckas i rollen ser vi att du;
 • Några års erfarenhet av arbete som business controller/projektcontroller
 • Du har god förståelse för redovisningen och är van att arbeta i projekt
 • Du är van vid att ha många kontaktytor och har goda kunskaper i Excel
 • Vi ser att du som person trivs i en roll där du självständigt driver ditt eget arbete
 • IT- och systemintresse är meriterande
 • Du är noggrann och kvalitetsmedveten
 • Du har en positiv och lösningsorienterad inställning
Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Rebecca Persson på 08-407 55 60. Urval och intervjuer sker löpande.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.

Titel: Junior Projektcontroller
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 juni 2019 (43 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.