Projektcontroller till Corem Property Group AB

Projektcontroller till Corem Property Group AB

Är du en ekonom som vill fortsätta att utvecklas inom projektcontrolling hos ett framåtriktat entreprenöriellt fastighetsbolag? Vill du bli en del av ett dedikerat controller team på 6 personer där du får stort eget ansvar? Då kan det här var jobbet för dig!


Om Corem Property Group

Corem Property Group (publ) Corem grundades 2007 och är ett av Nordens ledande kommersiella fastighetsbolag med fokus på storstadsområden och tillväxtorter. Vi äger, utvecklar och förvaltar fastigheter för framtiden, vilket innebär att vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör, med kontinuerlig förädling, stadsutveckling och hållbarhet. En central komponent i bolagets verksamhet är lokalt baserad förvaltning i egen regi. Det säkerställer en nära och bra dialog med hyresgäster, som gör att vi kan utvecklas tillsammans. Corems huvudkontor ligger i centrala Stockholm, med lokala förvaltnings- och driftskontor nära fastigheterna och hyresgästerna.


Om tjänsten

Som Projektcontroller ansvarar du för att projektekonomi och projektkalkylering av byggprojekt. Du kommer att jobba som internt stöd till projektledare, övriga intressenter samt till styrelsen. Du arbetar verksamhetsnära med varierande uppgifter och bistår organisationen som affärspartner inom ditt kompetensområde.


Arbetsuppgifter:

  • Stöd i upprättande av kostnadskalkyler och projektkalkyler
  • Ekonomisk uppföljning av projekten
  • Ta fram likviditetsrapporter och styrelserapporter
  • Hålla i projektmöten
  • Löpande bokslutsarbete
  • Vara delaktig vid bokslut kvartalsvis
  • Delta i utvecklingsprojekt
  • Hantera projektavslut
  • Förbättring av processer, rutiner och arbetssätt
Du rapporterar till Head of Business Control och kommer att ha stora kontaktytor internt.


Din bakgrund

Vi söker dig med en akademisk examen inom ekonomi eller som är utbildad civilingenjör. 3-5 års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete är ett krav. Det är meriterande om du tidigare jobbat inom ett större bolag med redovisning, finansiell control eller med revison där du fått en god förståelse för helheten. Det är en fördel om du har erfarenhet av bygg eller fastighetsbranschen, men inget krav. Vi förväntar oss att du är IT och systemvan samt att du är duktig på Excel. Har du även ett stort intresse för system och processer är det fördelaktigt. Tidigare erfarenhet projektuppföljningssystemet Canea är det ett plus. Tjänsten kräver att du talar och skriver flytande svenska och engelska.

Viktigast är dock dina personliga egenskaper; Att du drivs av att jobba i en dynamisk och entreprenöriell miljö där du är med och påverkar. Du trivs att jobba självständigt och målinriktat samtidigt som du har lätt för att samarbeta. Du är proaktiv, strukturerad, flexibel och prestigelös samt har lätt för att ta egna initiativ och driva frågor framåt.


Ansökan

I denna rekrytering har Corem Property Group valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Öberg på 076-6471603. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2022-12-15. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.
Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Om tjänsten, utifrån behörighet, mandat och påverkanskraft, motiverar en bakgrundskontroll eller kreditupplysning kan sådan komma att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 dec 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.