Projekt- och Processledare till Lannebo Fonder

Projekt- och Processledare till Lannebo Fonder

Lannebo Fonder är ett oberoende fondbolag inriktat mot aktiv förvaltning av aktie- och räntefonder. Bolaget grundades år 2000 och är idag ett av de större fristående fondbolagen i Sverige med ett förvaltat kapital på drygt 70 miljarder SEK. Vi är 40 anställda med kontor i Stockholm och Köpenhamn.


En nyskapad roll i en spännande bransch!

Som Projekt- och Processledare spelar du en nyckelroll från dag ett. Detta är en ny roll och tillhör organisatoriskt vår administration och innebär samarbete med förvaltarna, risk- och compliancefunktionerna, fondadministrationen och kundtjänst.

Om tjänsten

Inledningsvis kommer ditt arbete bestå av att sätta dig in i bolaget, förstå processerna, flödena och produkterna. Som Projektledare kommer du att tillsammans med andra kollegor bygga ett tydligt projektägarskap, implementera processer, rutiner och riktlinjer för hur man ska driva projekt hos oss. Du kommer sedan att operativt driva igenom projekt från ax till limpa och leda vår projektverksamhet. Majoriteten av dina projekt kommer vara systemrelaterade men kan även beröra implementation av nya regelverk och säkerställande av att nya fonder och mandat integreras i den existerande verksamheten. Som Processledare tar du ansvar för förvaltnings- och utvecklingsarbete av våra processflöden, i stort och smått. Du blir en viktig del i vår strävan att automatisera och digitalisera administrativa processer.

Kvalifikationer och personlighet

Vi söker dig som har en akademisk examen från högskola/universitet. Vi söker dig som har arbetat minst 3 år ekonomi/bank/finans. Du har en god förståelse för vår verksamhet, ett tekniskt kunnande och erfarenhet från systemrelaterade projekt. Du är processorienterad och har ett stort intresse för att arbeta med projektledning. Du har goda kunskaper i Excel och är flytande i såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Vi söker dig som drivs av att jobba i projekt och som vill vara med och växa tillsammans med oss. Du är inspirerande och engagerande med många idéer. Du är skicklig på att självständigt driva ditt arbete framåt, trivs i en kultur som präglas av högt i tak och där du får möjligheten att ta egna initiativ. Du har en mycket god kommunikativ förmåga.

Intresserad?

Tjänsten är en rekrytering med tillsvidareanställning hos Lannebo Fonder. Lannebo Fonder tillämpar 6 månaders provanställning. Start för tjänsten är under hösten 2018. I denna rekryteringsprocess samarbetar Lannebo Fonder med SJR. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och vi rekommenderar dig därför att söka till tjänsten så snart som möjligt. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig: Simon Jordal/Recruitment Consultant, 0766-47 16 39 eller Therese Kraft/Team Manager Recruiting, 0768-79 91 95.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 juli (27 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.