Prestigelös Product Specialist till Personinformation

Prestigelös Product Specialist till Personinformation

Har du jobbat med kreditgivning för privatpersoner och är serviceminded? Drivs du av att ha kundkontakt samtidigt som du har en stor förståelse för noggrannheten kring kreditleveranser? Trivs du på företag som är prestigelöst och med mycket teamkänsla?

Då har vår kund din nästa tjänst!

Nu händer det mycket hos vår kund i Liljeholmen. Vill du vara med på en tillväxt och moderniseringsresa hos dem? Kunden söker nu en produktspecialist till gruppen personuppgifter. Kunden välkomnar dig till ett härligt gäng kollegor som är engagerade och ambitiösa.

Arbetsuppgifter;
Som Produktspecialist är du specialist på leveranserna för kreditupplysningar och kredituppföljning och experten på innehållet i våra tjänster. Du arbetar både övergripande med hur vår information är beskaffad och betydelsen av informationen vid kreditgivning och detaljer kring källor, lagring, presentationer etc. Tillsammans med Produktägare för området bidrar du till att vi har marknadens bästa tjänster inom kreditinformation.

Som Product Specialist för Personinformation har du utöver ovanstående som främsta arbetsuppgift att vara delaktig i utveckling samt förvaltning av kundens personinformation. Några av dina arbetsuppgifter kommer b.la;
  • Kravställning, leverans och test inom både förvaltning och utveckling
  • Genomföra tester vid utveckling och produktionssättning
  • Supportera och hjälpa våra kunder med frågor och ärenden gällande personinformation
  • Identifiera, rapportera och ibland driva fel och problem i vår leverans till kund
  • Bistå våra säljare med din specialistkompetens vid kundbesök
För att trivas hos vår kund;
Bör du ha en ekonomisk utbildning från högskola/universitet och ha jobbat något år med kreditgivning av personkrediter. Du ska ha lätt för att sätta dig in olika system samt vara flytande i både tal och skrift i svenska och engelska.

För att trivas och lyckas i denna roll ser vi att du är lösningsfokuserad, har stort kundfokus, har positiv attityd och en vilja att utveckla och förbättra även när förutsättningarna ibland kan vara otydliga. I den här tjänsten ska du drivas av problemlösning och alltid hålla en hög servicenivå. Du ska också ha ett mycket öppet sinne, vara prestigelös och en passionerad lagspelare, jobba proaktiv och självständig

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vår kund med SJR. Skicka in Din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Du söker tjänsten via www.sjr.se . Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Anette Skantz, 076-647 16 66

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 feb (30 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.