Order- och logistikkoordinator till medicinföretag i Spånga

Order- och logistikkoordinator till medicinföretag i Spånga

Till vår kund som är verksamt inom laboratoriemedicin söker vi nu en order- och logistikkoordinator. Här får du möjlighet att arbeta med intressanta produkter i en internationell miljö med många kontaktytor. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående till sista september med chans till förlängning.

Om tjänsten

Du kommer främst att arbeta med orderregistrering och fakturering samt hantering av leveranser och transportdokumentation. Tjänsten är administrativt lagd och du bör vara strukturerad och noggrann. Då tjänsten även består av kundtjänstarbete bör du även vara social och kommunikativ i svenska och engelska. Arbetet görs i systemet Jeeves och kommunikationen sker mest via mail och telefon och tillsammans med kollegor löser du olika situationer kopplat till beställningar och leveranser.

Din bakgrund

Du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom export eller transport, gärna utanför EU samt erfarenhet av skeppning och leveransvillkor. Du får gärna ha arbetat med och är van vid kundtjänst. Meriterande är om du har relevant vidareutbildning och du innehar god systemvana.
Som person tror vi att du är serviceinriktad och trivs med att kommunicera med människor. Du är noggrann, strukturerad och kan följa uppsatta riktlinjer samtidigt som du ser helheten i arbetet och flödet. Du är flexibel, självgående, prestigelös och trivs med att arbeta i team.

Ansökan

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel:Order- och logistikkoordinator till medicinföretag
Mer info
Kontaktperson Eric Brobeck
Telefon 076 647 16 04
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 juni 2021 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.