Office Coordinator till SJR- koncernens huvudkontor

Office Coordinator till SJR- koncernens huvudkontor

Är du Office Coordinator och drivs av att få ett helt kontor att fungera? Har du ett stort servicetänk i allt du gör och framför allt, har du lätt för att skapa en trivsam och välkomnande miljö? Då är detta tjänsten för dig!

Är det även viktigt för dig att ha trevliga kollegor, ha roligt på jobbet och få känna att ditt jobb betyder något? Fortsätt läs nedan!

Arbetsuppgifter:
I tjänsten som receptionist i vår koncern kommer du att vara vårt ansikte utåt. Du kommer att ha en viktig och central roll i att medverka till SJRs professionalism, service samt den allmänna trivseln på vårt kontor. Du kommer att ansvara för receptionen och blir därmed en viktig kugge i kontakten med våra kunder, kandidater och leverantörer och det ställer stora krav på din kommunikation. Vi sitter vid Stureplan i ljusa och trivsamma lokaler.

I dina arbetsuppgifter ingår följande:
  • Huvudansvar för reception och växel, svara i telefon samt ta emot besökare
  • Inköp av kontorsmaterial, trycksaker, reklamartiklar och diverse till kontoret
  • Upprätthålla och förbättra inköpsprocessen
  • Bokning av resor, flyg/tågbiljetter, hotellrum, taxi, bud, lunchbokningar samt konferenser
  • Administration av exempelvis mobilabonnemang
I tjänsten ingår även ett övergripande ansvar för att kontoret i helhet är representativt och allmänt inbjudande. Om du ger oss ditt engagemang och härlig energi så får du en massa trevliga kollegor som jobbar hårt men alltid har tid för ett skratt.

Du erbjuds en roll i en koncern på frammarsch som är ledande inom sin nisch, och som har en målstyrd, social, hjärtlig och familjär kultur där man trivs och har roligt på jobbet.

Din bakgrund
För att du ska trivas hos oss så ska du tidigare ha erfarenhet av liknande servicefunktion. Om du ska komma till din rätt så tror vi att du sprider glädje omkring dig, är engagerad och van att ta mycket eget ansvar. Du är driven, ser vad som behöver göras och tycker om att lösa alla situationer som kan tänkas uppkomma. Du är prestigelös, ordningsam och van vid att själv strukturera upp din dag.

Ansökan
Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Sista ansökningsdag är 30/3. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Marie Bergsman på 08-407 55 55. Vi tillämpar ett löpande urval, välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars (7 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.