Nyutexaminerade ekonomer som brinner för bank och finans

Nyutexaminerade ekonomer som brinner för bank och finans

Är du nyutexaminerad ekonom och är driven, engagerad och har ett flexibelt förhållningssätt? Har du dessutom ett stort intresse för bank och finans och har ett stort siffersinne? Då har vi på SJR ditt nästa uppdrag!

Vi söker dig som har ett eget driv och ser en framtid inom bank och finans. Just nu har vi många tjänster inom finansbranschen och söker konsulter som är tillgängliga omgående för uppdrag på minst 6 månader eller längre.

Vi har nu en tjänst där vi söker dig som b.la. vill jobba i en roll där det ställer krav på att du är initiativtagande, analytisk lagd samtidigt som du är noggrann och administrativ. Du kommer att ha en blandad roll där du kommer jobba i många olika projekt som rör finansiella regelverk, avtalshantering och rapportering av derivathandel. För att trivas i finansbranschen ställs det krav på att du är samarbetsvillig, flexibel och samtidigt som du är driven och ansvarstagande. Du trivs i en högpresterande miljö och har ett stort siffersinne samtidigt som du sprider härlig energi omkring dig. Du är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska.

Låter det intressant, välkommen med din ansökan!

Ansökan
För mer information om tjänsterna är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Linda Marcus på 070-471 59 18. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel; Nyutexaminerad Ekonom
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 feb 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.