Nyutexaminerad till roll som Kreditanalytiker

Nyutexaminerad till roll som Kreditanalytiker

Är du en nyutexaminerad ekonom som letar efter ett spännande arbete efter din examen? Vill du arbeta på en avdelning som motverkar bedrägerier? Då kan den här rollen hos vår kund i Sundbyberg vara din nästa utmaning!

För kunds räkning söker vi nu en bedrägerianalytiker som kommer arbeta med att detektera och motverka missbruk av stulna kontokortuppgifter. Du kommer i ditt arbete dagligen bearbeta stora mängder data, och därefter utföra analys och riskbedömningar för att vidta lämpliga åtgärder om avvikande beteende hos slutkund. Du har själv ansvar för dina egna processer men har alltid dina kollegor nära till hands. I rollen ingår även viss kundkontakt exempelvis för att validera data samt vid handläggning av bestridande ärenden.

Tjänsten är perfekt för dig som söker ditt första arbete efter examen och som vill arbeta i en varierad roll med både analys samt kundkontakt.

Din bakgrund
För att passa i rollen som bedrägerianalytiker tror vi att du är en nyutexaminerad ekonom. Du är analytisk och har en god slutledningförmåga då stora delar av tjänsten innebär att analysera data. Då du har flera ärenden parallellt tror vi också att du har god simultanförmåga. Du gillar att ha eget ansvar över ditt arbete men arbetar gärna i team.

Du talar och skriver flytande svenska samt känner dig bekväm med engelska. Du känner dig även trygg i Officepaketet, framförallt Excel.

Övrig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag hos vår kund i Sundbyberg. Start för tjänsten är omgående och arbetet utförs på heltid under kontorstid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sanna Söderlind- 076 647 16 55.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 jan (51 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.