Nyutexaminerad inom ekonomi sökes

Nyutexaminerad inom ekonomi sökes

Har du läst ekonomi på universitet/högskola och nyligen tagit examen? Har du hunnit arbeta lite under dina studier? För kunds räkning söker vi nu en driven och positiv ekonom för ett konsultuppdrag

Lämplig bakgrund

Vi letar efter dig som nyligen tagit examen från universitet/högskola inom ekonomi. Du kanske har haft extrajobb vid sidan av dina studier, antingen inom ekonomi, bank eller inom servicesektorn.

Flytande kunskaper i både svenska och engelska samt goda kunskaper inom Officepaketet är ett krav. Övrigt tror vi du är driven, noggrann och nyfiken på arbetslivet!

Övrigt
Vi på SJR arbetar med både konsultuppdrag och även direktrekryteringar till kund. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Elin Hansen 0704715919

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 mars (52 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.