Nyutexad ekonom till ledande finansbolag

Nyutexad ekonom till ledande finansbolag

Är du nyutexaminerad och i början av din karriär? Vill du få möjligheten att utvecklas i ett stort finansbolag och bli en del av ett sammansvetsat team? Då är det dig vi söker!

Vår kund är ett av Nordens ledande finansbolag. På den svenska marknaden har de ett brett utbud av tjänster gentemot både företag och privatpersoner där de finansierar det mesta som önskas genom leasing och avbetalning.

Teamet & Rollen

Leverantörssupport är en avdelning som ansvarar för uppstart och kontroll av nya finansieringsavtal. Rollen är administrativ och du erbjuds en roll med många interna och externa kontakter. Du välkomnas in i ett sammansvetsat team om 20 personer som tillsammans ansvarar för bla;
 • Utbetalning av inkomna finansieringskontrakt inom affärsområdena Bil, Partner och Leasing
 • Support mot samarbetspartners och leverantörer
 • Administration av tilläggstjänster kring finansiering i form av exempelvis försäkringar
Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 mån, med stor möjlighet till förlängning, då kunden har ett långsiktigt behov. Möjlighet till distansarbete finns också. Start i slutet av augusti / i början av september.
  Vem är du?
  Vi söker dig som är i början av din karriär. Du har en akdamisk examen och vi ser gärna att du är nyutexaminerad. Du har en stark administrativ ådra och som person har du ett strukturerat och arbetssätt samtidigt som du är social som person och gillar att bygga relationer, både internt med kollegor och extemt med ex leverantörer.


  Varmt välkommen med din ansökan!


  Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning och bakgrundskontroll att genomföras avseende slutkandidaten.


  Om SJR
  SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


  SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


  För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
  Mer info
  Område Stockholms stad
  Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.