Nu söker vi juniora redovisningsekonomer inför hösten

Nu söker vi juniora redovisningsekonomer inför hösten

Nu har vi på SJR flera uppdrag inom redovisning och söker nu dig som har något års erfarenhet och som vill vidare i karriären. Du ska ha arbetat brett med allt från löpande till bokslut.

Arbetsuppgifter
De vanligaste förekommande arbetsuppgifterna är löpande redovisning, månadsavstämningar samt kund- och levreskontra. Bokslutsarbete, bankavstämningar samt rapportering till skatteverket. Vidare kan det förekomma reseräkningar och moms och deklarationer.

Lämplig bakgrund
Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har arbetat med ovanstående arbetsuppgifter i minst 1 år. Du har lätt för att sätta dig in i nya system och pratar och skriver svenska obehindrat. Det är meriterande om du även har goda kunskaper i engelska. Du är en lagspelare samt är strukturerad och noggrann.

Ansökan
Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 sept 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.