Nu söker vi engagerade och serviceinriktade medarbetare inom AML!

Nu söker vi engagerade och serviceinriktade medarbetare inom AML!

SJR söker konsulter i början av karriären med intresse för AML. Du utgör en viktig länk i arbetet med att säkra att penningtvätt eller andra former av finansiell kriminalitet minimeras samt säkerställa god kännedom om kunder dvs ansvar för att ta in och bearbeta information och data från riskkunder.

Arbetsuppgifter
Som medarbetare blir en av dina viktigaste uppgifter att säkra en god kunddialog medan du inhämtar nödvändig information. AML står för Anti Money Laundering och du kommer till exempel att:
  • Inhämta, bearbeta och kontrollera information från våra svenska företagskunder i enlighet med de kundkännedomskrav som finns.
  • Planlägga kommande kundgranskningar och aktivt delta i uppbyggnaden av en välfungerande arbetsprocess.
Bakgrund
  • Har tidigare erfarenhet av service och kundrelationer, starkt meriterande om detta har varit mot företagskunder
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt
  • Kunskap inom det finansiella området, gärna med erfarenhet av AML-arbete och/eller kundrådgivning samt onboarding av företagskunder är mycket meriterande.
För att både lyckas och trivas att arbeta inom AML tror vi att du som person är noggrann, analytisk och lösningsorienterad i ditt arbete. Du gillar att arbeta metodiskt med kunddata och kan se helheten, även vid hög arbetsbelastning. Du kan arbeta självständigt, men är samtidigt en lagspelare som vill ta ett aktivt ansvar för att vara med och utveckla AML-arbetet. Vi tror också att du som söker är öppensinnad och orädd vilket innebär att du med entusiasm tar dig an nya arbetsuppgifter, såväl högt som lågt. Du drivs av att lära dig nya saker och att utvecklas både personligt och professionellt.

Bra att veta
Ovanstående är ett konsultuppdrag på 6 månader. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Eric Brobeck 076 647 16 04.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 juni 2019 (44 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.