Noggrann och Driven ekonomiassistent till leverantörsreskontran

Noggrann och Driven ekonomiassistent till leverantörsreskontran

Har du erfarenhet från leverantörsreskontran och fakturor, gillar du dessutom att jobba med drivna och noggranna kollegor? Då har SJR din nästa tjänst!

Vi på SJR söker nu, för kunds räkning, dig som har jobbat med fakturor på en ekonomiavdelning och trivs med ett högt tempo. Kundens ekonomiavdelning består idag av leverantörsreskontra-, kundreskontra-, redovisnings-, kassa- och kreditavdelningarna och du välkomnas in ett härligt gäng, Kunden är placerad i fina lokaler nära Bromma blocks.

Arbetsuppgifter
I rollen som ekonomiassistent på leverantörsreskontran kommer du och dina 6 kollegor tillsammans att ha ansvaret för fakturahantering för kundens bolag vilket b.la innebär;
  • Skanna ankommande pappersfakturor
  • Hantera avvikelser mellan faktura och inköpsorder
  • Registrera ankomna leverantörsfakturor, både pappers- och elektroniska fakturor
  • Matcha fakturor mot inköpsorder både svenska och utländska
I tjänsten ingår även att göra mallar för att automatisera leverantörsfakturahanteringen, Hantera gemensam email, Kontakt med leverantörer, inköpare och andra relevanta funktioner samt övriga ad hoc uppgifter


Din profil

Kunden söker dig som har en ekonomisk utbildning och du ska ha jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du ska vara flyttande i svenska och engelska i både tal och skrift. Har du jobbat med ekonomisystemet M3 och Opto är det en merit men inget krav. Du ska goda kunskaper i Excel och vara systemkunnig.

För att trivas hos kunden är det viktigt att är samarbetsvillig och serviceinriktad. Du är driven, jobbar noggrant och effektivt. Du är kommunikativ och sprider en härlig energi omkring dig samt är flexibel och prestigelös. I denna tjänst har man mycket kontakt både internt men även externt så där av ställer det krav på att du är kommunikativ och är anpassningsbar.

Ansökan
Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd på SJR och uppdraget hos kunden börjar omgående och sträcker sig till 2019-08-31. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Anette Skantz på 076-647 16 66. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 juni 2019 (45 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.