Leverantörsreskontraansvarig till expansiva AddSecure

Leverantörsreskontraansvarig till expansiva AddSecure


AddSecure är en europeisk marknadsledare inom säker och kritisk kommunikation. Under de senaste åren har bolaget växt organiskt och genom förvärv. De sitter i trevliga lokaler vid Telefonplan i Stockholm och du kommer välkomnas till ett gäng som trivs på jobbet och har kul tillsammans.


Nu söker vi en erfaren Leverantörsreskontraansvarig som tycker om att ta ett stort ansvar och trivs i en internationell och föränderlig miljö. Du lockas av möjligheten att få vara med på vår fortsatta resa och drivs av att förenkla, automatisera, förbättra processer och flöden.

Du kommer att tillhöra ett ekonomiteam på 7 personer och rapportera till Ekonomichefen. Vi söker dig som stimuleras av att arbeta med förbättringar och att aktivt bidra till att utveckla flöden och processer. Rollen innebär ett stort kontaktnät och nära samarbete med övriga kollegor inom ekonomiteamet och företagets verksamheter i Sverige och utländska dotterbolag.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • ta fullt ägarskap för leverantörsreskontran
 • verifiera inkommande fakturor
 • ankomst registrera
 • skicka ut för attest
 • bokföra
 • skicka ut för betalning
 • supportera organisationen och följa upp på obetalda fakturor
 • följa upp på fakturaflöden
 • avstämningar av balanskonton som tillhör leverantörsreskontran
 • delaktig i månadsbokslut
 • delaktig i olika typer av förbättrings- och utvecklingsprojekt
 • diverse ad hoc uppgifter
Din bakgrund

Vi söker en person med 5 års erfarenhet från leverantörsreskontran, gärna från en liknande roll från en internationell miljö. Du har ett stort intresse och förståelse för ekonomi och viljan att utvecklas i din roll. Du är lättlärd och van att hantera stora volymer. Det är meriterande om du har erfarenhet av Navision Exflow. Det är ett krav att du har mycket goda kunskaper i engelska och svenska både i tal och skrift. Du har även goda kunskaper i Microsoft Excel.

Personliga egenskaper

Som person så är du social, självgående och serviceinriktad samt trivs bra i en supporterande roll med många kontaktytor. Du är också noggrann och strukturerad och tycker det är kul att ta ett stort eget ansvar. Det är viktigt att du trivs i en expansiv och föränderlig miljö där du kommer att få vara delaktig i olika utvecklings- och förbättringsprojekt. Detta kommer kräva att du är stresstålig.

Ansökan

I denna rekrytering har AddSecure valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Therese Kraft.
Vi intervjuar och presenterar kandiadter löpande så vänta inte med din ansökan.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: Leverantörskontraansvarig
Mer info
Kontaktperson Therese Kraft
Telefon 076 879 9195
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 apr 2021 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.