Lannebo söker medarbetare till Back Office Kund

Lannebo söker medarbetare till Back Office Kund

Lannebo är ett av Sveriges ledande oberoende fondbolag som funnits sedan 2000. Lannebo bedriver äkta aktiv förvaltning av aktie- och räntefonder och har som vision att vara en världsledande kapitalförvaltare inom utvalda nischer. Lannebo förvaltar idag drygt 80 miljarder kronor åt privatpersoner, företag och institutioner. Fondbolaget har ca 50 anställda och kontor i centrala Stockholm och Köpenhamn. Vi söker nu en medarbetare till Back Office Kund till vårt kontor i Stockholm.

Om tjänsten

På Lannebo blir du en del av ett företag med en öppen kultur i en social och välkomnande miljö. Mitt i centrala Stockholm finner du kontoret där medarbetarna strävar efter långsiktighet och kvalitet och där du i denna roll blir en viktig kugge i ett välfungerande Back Office-team om tre personer.

Som medarbetare till Back Office Kund kommer dina främsta arbetsuppgifter vara av administrativ karaktär med inslag av kundservice. Detta kräver god förmåga på struktur och kommunikation.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Administration och registrering av köp och säljordrar
  • Rapportering av fondordrar till förvaltare
  • AML monitorering - avvikande transaktioner samt nykundsutredning
  • Kundservice - inkommande samtal från exempelvis direktkunder, återförsäljare och myndigheter
  • Systemarbete kopplat till bolagets kunder
Din bakgrund

Du innehar examen i ekonomi från universitet eller högskola och har eventuellt arbetat inom bank eller finans i något år efter examen. Vi ser att du har ett intresse för finans och en vilja att utveckla dina kunskaper i en administrativ roll. Du har med fördel ett system- och IT intresse och har goda kommunikationsegenskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

För att trivas i rollen ser vi gärna att du är driven, noggrann, lättlärd och prestigelös. Arbetsuppgifterna varierar och du måste vara trygg i att stötta dina kollegor samt vara serviceminded mot kunder.

Lannebo erbjuder en öppen kultur vilket innebär att du bör trivas i en social miljö där det är nära till beslut och stundtals högt tempo.

Ansökan

I denna rekrytering har Lannebo valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Eric Brobeck på 076 647 16 04. Vi gör urval och intervjuar löpande.
Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.
Varmt välkommen med din ansökan!
För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...


Titel:Lannebo söker medarbetare till Back Office Kund
Mer info
Kontaktperson Eric Brobeck
Telefon 076 647 16 04
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 juli 2021 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.