Löneadministratör till ledande aktör inom dagligvaruhandel

Löneadministratör till ledande aktör inom dagligvaruhandel

Vi söker just nu en erfaren löneadministratör till en av nordens ledande aktör av varumärken och konceptlösningar inom dagligvaruhandel. Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet av lön och som är redo för en ny utmaning! Detta uppdrag är på heltid som konsult via SJR och sträcker sig över 6 månader med målsättning att övergå till fast anställning hos kund.

Vår kund är belägen i Solna och har cirka 350 anställda. Du kommer arbeta nära en kollega inom lön och även arbeta med andra kollegor som arbetar mot andra delar av koncernen. Kunden ser detta uppdrag som långsiktig lösning.

I rollen som löneadministratör ingår bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Administrera cirka 300 löner
  • Hantering av reseräkningar och utlägg
  • Ta fram underlag och statistik, samt rapportering
  • Ge support och stöd åt chefer och medarbetare i organisationen
  • Ha förståelse för kollektivavtal och hur olika lagar reglerar lönehanteringen
  • Pensioner och försäkringar som t.ex. Skatteverket, Alecta, Fora, Collectum
  • Krav att du arbetat i SAP
Vem är du?
Till tjänsten som lönekoordinator ser vi att du har relevant utbildning och några års arbetserfarenhet av lönehantering. Vidare har kunden som krav att du arbetat i SAP. Du har goda kunskaper inom lön, schema och tid. Du har grundläggande arbetsrättsliga kunskaper med förståelse för kollektivavtal. Du har datavana samt goda kunskaper i Officepaketet. Du bör ha utmärkta kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

Som person är du prestigelös, noggrann och ha lätt för att strukturera upp ditt arbete. Du är en serviceinriktad och lösningsorienterad person som gillar att arbeta i högt tempo. Vidare har du en mycket god kommunikativ förmåga och är en teamplayer. Du är engagerad i ditt arbete och det är självklart för dig att hela tiden arbeta med att förbättra och effektivisera rutiner och processer.

Viktig info
Ovanstående är ett konsultuppdrag på 6 månader med syfte till övergång till en fast anställning. Urval och intervjuer sker löpande. Skicka gärna in din ansökan redan idag! Har du frågor rörande våra tjänster och vad vi har att erbjuda är du välkommen att kontakta våra rekryteringskonsult Joakim Hedqvist, Joakim.hedqvist@sjr.se på SJR HR.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Konsult hos SJR
Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 juni 2019 (44 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.