Löneadministratör med erfarenhet av redovisning

Löneadministratör med erfarenhet av redovisning

Vår kund, som är nordisk ledare i sin nisch inom hälso- och sjukvårdsbranschen, söker nu en ny medarbetare. Vi söker dig som är tillgänglig omgående, eller inom kort, och uppdraget är tänkt att pågå sex månader. Därefter ser kunden hopp om fast anställning framåt.

Hos vår kund har du möjlighet att fördela arbetet mellan kontoret och hemma, med ca tre dagar på plats med flexibilitet. Kontoret finns centralt i Stockholm.

Mer om rollen

Bolaget står inför förändring och i din roll arbetar du främst med löner inom ett av koncernens bolag. Du kommer utöver det att arbeta med löpande redovisning och viss avstämning. Här finns utrymme för utveckling om du arbetat mindre med redovisning tidigare, men tidigare erfarenhet är klart meriterande.

Vidare står en del utvecklingsarbete på agendan framåt och du kommer att vara med och forma rollen närmare på sikt.

För att lyckas i rollen behöver du vara en person som kan driva ditt eget arbete framåt. I Stockholm sitter övergripande ledningsfunktioner samlade, men du arbetar självständigt med just dina arbetsuppgifter. Du är noggrann, öppen och strukturerad med ett öppet sinne.

Övrigt

För mer information om rollen är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Rebecca Persson på rebecca.persson@sjr.se. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2022-09-30.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Kontaktperson Rebecca Persson
Telefon 08-407 55 60
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.