Kundansvarig och/eller aktuarie till PRI Pensionsgaranti

Kundansvarig och/eller aktuarie till PRI Pensionsgaranti

Om företaget

PRI Pensionsgaranti är ett ömsesidigt kreditförsäkringsbolag som ägs av de försäkrade kundföretagen, vilka utgörs av stora och medelstora bolag , däribland flera av Sveriges största företag. Vi arbetar med näringslivets pensioner, bland annat ITP-planen. Våra tjänster omfattar kreditförsäkring, aktuariella tjänster, stiftelseadministration och pensionsadministration samt information och utbildning inom pension i egen regi. Totalt uppgår PRI Pensionsgarantis försäkringsansvar till 335 miljarder kronor. PRI Pensionsgaranti har två dotterbolag, PRI Stiftelsetjänst och PRI Pensionstjänst.

Företagskulturen kännetecknas av det lilla företaget med stora ambitioner, utrymme för påverkan och goda möjligheter till utveckling. Initiativkraft, samverkan och långsiktighet är de värderingar vi står för. PRI har cirka 100 anställda och har kontor centralt i Stockholm och Göteborg.

Om tjänsten

PRI växer och förstärker just nu gruppen Aktuariella tjänster. Gruppen består idag av tio medarbetare och omfattar aktuarier, kundansvariga samt pensions- och beräkningsspecialister.

PRI är marknadsledande i Sverige inom det internationella redovisningsregelverket IAS 19. Du kommer att arbeta brett med olika uppdrag med primär fokus på skuld- beräkning och rapportering där du har övergripande ansvar för ett antal IAS19-uppdrag. I rollen ingår också kundansvar vilket innebär att du arbetar proaktivt med hela kundprocessen, från initial kontakt till leverans av tjänster. Kunderna består främst av svenska börsnoterade företag och koncerner som har anlitat PRI under många år.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:
  • Att ha huvudansvar och driva ett antal kunduppdrag
  • Skapa och utveckla goda relationer med nuvarande och potentiella kunder
  • Aktivt bidra till utveckling av vår verksamhet genom att effektivisera och förbättra tjänster, processer, arbetssätt och rutiner
Din bakgrund

Vi söker dig som har relevant akademisk examen, till exempel aktuarie-, ekonom- eller ingenjörsexamen. Du ska helst ha erfarenhet inom pensionsrelaterade frågor i minst tre år som du kan ha skaffat hos konsultbolag, inom revisionsverksamhet eller som redovisningsekonom på något av våra kundföretag eller liknande. En förutsättning är att du är insatt i något av de områden som tjänsten spänner över, det vill säga redovisning, kollektivavtalad pension och/eller goda kunskaper inom det aktuariella området. Du har goda kunskaper i Microsoft Office, Excel.

Personliga egenskaper

Som person är du en god lagspelare som är lyhörd, smidig och är bra på att kommunicera och samarbeta med olika typer av människor. Du är också analytisk och lösningsorienterad samt trivs med att arbeta med siffror. Vidare så är du kundorienterad och det är viktigt för dig att leverera med kvalitet utifrån uppsatta tidsramar och mål. Du är flexibel och lätt för att anpassa dig en föränderlig miljö och kommer med förslag till förbättringar.

Om du vill fortsätta att utvecklas i en spännande miljö och känner att beskrivningen ovan passar in på dig, tveka inte att höra av dig!

Ansökan

I denna rekrytering har PRI Pensionsgaranti valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Van Egeraat på 070 4715908. Vi gör urval och intervjuar löpande.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.
Varmt välkommen med din ansökan!

Titel Kundansvarig och/eller Aktuarie till PRI Pensionsgaranti
Mer info
Kontaktperson Karin Van Egeraat
Telefon 070-4715908
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 juni 2021 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.