Kredtihandläggare till välkänt bolag mitt i city

Kredtihandläggare till välkänt bolag mitt i city

Vill du bli en del av ett team där engagemang är ett viktigt ledord? Är du högskoleutbildad inom ekonomi, arbetat lite inom bank och finans samt kan du börja relativt omgående? Då vill vi gärna träffa dig över Skype eller Teams redan i dag!

Vår kund är ett välkänt bolag med mycket gott renommé. Nu söker de, med start omgående, flera kredithandläggare för konsultuppdrag på sex månader, givetvis finns det möjlighet till förlängning eller överrekrytering.

Arbetsuppgifter:

I rollen som kredithandläggare ansvarar du för löpande kreditbedömningar och hanterar alla de ärenden som kommer in från företag. Ditt jobb är inriktat mot finansieringslösningar och ekonomiska analyser för att stötta företag. Detta är en administrativ roll som ställer höga krav på att du är serviceinriktad och ödmjuk. Du jobbar aktivt med enskilda företag för att se till att de har en optimal finansiering utifrån rådande situation. Som kredithandläggare kommer du att utföra leveranskontroller, analysera bokslut, ta fram UC och har löpande kundkontakt. Du arbetar självständigt med täta avstämningar i teamet med övriga kredithandläggare.

Lämplig bakgrund

T

Som kredithandläggare hos vår kund behöver du en högskoleutbildning inom ekonomi/finans. Likaså har du något års erfarenhet inom bank eller finans. Du är analytiskt lagd och drivs av att arbeta självständigt i ett högt tempo. Som person är du ödmjuk och prestigelös men också strukturerad och noggrann. Dina kollegor skulle beskriva dig som lyhörd och kommunikativ samt att dy har lätt för att skapa relationer. Vidare tror vi att du har ett gott siffersinne och även en förståelse för bokslut, budget och enklare nyckeltal. Självklart har du ett starkt intresse av bank- och finansbranschen.

Viktig information


Uppdraget är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR. Varmt välkommen med din ansökan. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Emma Hultberg på 076 647 16 41.

Konsult hos SJR


Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget


SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 maj 2020 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.