Kredithandläggare till finansbolag

Kredithandläggare till finansbolag

SJR söker för kunds räkning en kredithandläggare. Vår kund är ett finansbolag som sitter i ljusa lokaler i Stockholm och du välkomnas in i en grupp om 4 andra medarbetare. Uppdraget är initialt 12 månader med möjlighet till förlängning med start omgående.

Arbetsuppgifter
Som kredithandläggare hos vår kund är dina huvudsakliga arbetsuppgifter kreditbedömning av Privatpersoner och Företag i vår kunds partneraffär inom Bil och Fritidshandeln (bil, husvagn, husbil, MC, båt, skoter, hästsport etc). Produkterna som vår kund erbjuder är fordonsavbetalning, fordonsleasing och blancolån. Deras kunder och de vår kund har kontakt med i affären är återförsäljare av ovan och relationerna kan sträcka sig 25 år tillbaka, detta ställer höga krav på personliga egenskaper.

Du blir en del av ett positivt gäng som arbetar i högt tempo. Din roll innebär att vara kundens första kontakt med bolaget och de satsar därför på att ge bra service och ett svar på varje kunds fråga.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som är gymnasieekonom och har relevant erfarenhet sedan tidigare. Har du tidigare arbetat inom bil eller fritidsbranschen är det meriterande.

För att trivas i rollen som kredithandläggare tror vi att du bemöter kunderna på ett trevligt och personligt sätt och har förmågan att skapa förtroende. Du är flexibel, noggrann och positiv. Du trivs med att ha telefon som arbetsredskap, har lätt för att formulera dig och tycker om att arbeta i grupp. Om du har ett intresse för bank och finans är detta självklart ett plus.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med start omgående med anställning hos SJR med stor chans till förlägning. Det går även bra att skicka in din ansökan via "Sök Tjänsten"- knappen nedanför. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Marcus, 08-407 55 51.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (14 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.