Kreditanalytiker

Kreditanalytiker

Vi söker nu en kreditanalytiker till vår kund som är ett företag som driver bl.a bensinstationer.

Som kreditanalytiker kommer du att arbeta tillsammans med seniora kreditanalytiker. Kreditavdelningen är en del av Finance & Control där även station accounting, performance management & analytics/controlling samt redovisning ingår.

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och väntas pågå 6 månader.

Arbetsuppgifter

I denna roll arbetar du tätt tillsammans med teamet i Riga. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bl.a att vara:
  • Kreditbedömningar och -beslut inom given limit
  • Löpande kontakt med kunder och kundservice
  • Hantering av säkerheter
  • Kontakt med inkassobolag
  • Daglig övervakning av kunder och krediter
  • Löpande förbättrings- och utvecklingsarbete
  • Deltagande i mindre projekt inom kreditområdet
Bakgrund

Vi söker dig med relevant högskole- eller universitetsexamen, minst 5 års erfarenhet av liknande arbete och som är bekväm men muntlig och skriftlig kommunikation på både engelska och svenska.

För att trivas och passa för tjänsten är det viktigt att du kan arbeta självständigt, har en analytisk förmåga, är kommunikativ och kan bygga goda relationer. Vidare är det viktigt att arbeta med ständiga förbättringar för att effektivisera arbetet. Goda kunskaper i Salesforce, Excel och/eller något ERP-system är meriterande.

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2022-11-30.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 nov 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.