Kontraktsadministratör till Boliden i Stockholm

Kontraktsadministratör till Boliden i Stockholm

Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 700 medarbetare och en omsättning på 50 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.


Boliden Smältverk söker en Kontraktsadministratör till sin försäljningsavdelning. Försäljningsavdelningen är baserad på Bolidens huvudkontor i centrala Stockholm. Avdelningen, som är en del av Affärsområde Smältverk inom Bolidenkoncernen, ansvarar för att sälja all metall som produceras inom Boliden. Tjänsten är ett föräldravikariat på cirka ett år med start så snart som möjligt.

Arbetsuppgifter

Försäljningsavdelningen har ett administrationsteam som ansvarar för hela processen från orderläggning till att fakturan är betald. Dina dagliga uppgifter kommer att omfatta kontakt med våra kunder och interna intressenter, hantering av kundorder, uppföljning av leveranser samt fakturering och uppföljning av betalningar. Dessutom kommer du att vara engagerad i diverse projekt för att förbättra våra arbetsprocesser

Utbildning och kvalifikationer

Du har genomfört akademiska studier inom ekonomi. Vi ser gärna att du har arbetat administrativt inom internationell handel eller ekonomi/bank/finansområdet sedan tidigare. Du har systemvana samt är lättlärd i system. Du har god datavana och goda kunskaper i Officepaketet. Du formulerar dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du en proaktiv och ansvarsfull lagspelare som värdesätter ett arbete där noggrannhet med siffror är en nödvändighet. Du är serviceinriktad och uppskattar när du får samordna mellan olika intressenter.

Välkommen till ett spännande jobb!

I denna rekryteringsprocess samarbetar Boliden med SJR. Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar. Välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande! Vid frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Linda Marcus 070 471 59 18.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Linda Marcus på Linda.Marcus@sjr.se. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare fördelade på tre regioner - Stockholm, Väst och Syd, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Kontraktsadministratör
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 mars 2020 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.