Konsult till Kundfinansieringsteam på finansbolag

Konsult till Kundfinansieringsteam på finansbolag

Vår kund är en världsledande leverantör av transportlösningar som erbjuder finansiering och försäkringstjänster till sina kunder. Finansiering och försäkring är viktiga tjänster som paketeras ihop med fordonsaffären för att kunna erbjuda kunden en helhetslösning och du välkomnas in ett sammansvetsat team om fem personer med placering i Kungens Kurva.

Tillträde: Januari med flexibelt distansarbete

Uppdragslängd: 12 mån med chans till överrekrytering


Rollen
Som kundfinansieringsspecialist hanterar du tillsammans med teamet alla finansieringsavtal, kund- och återförsäljarkontakter samt frågor och kundärenden på ett sätt som säkerställer högsta kvalitet och kundnöjdhet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:
  • Säkerställa noggrann hantering av in- och utbetalningar
  • Hantera och kontrollera finansieringsavtal och annan dokumentation
  • Kontakter med kunder, återförsäljare m.fl. på ett professionellt och positivt sätt
  • Registrering och arkivering av kunduppgifter och dokumentation
  • Utföra affärsstödsuppgifter såsom att förbereda enklare kreditärenden samt svara på frågor från kunder och återförsäljare om finansieringsupplägg och handhavande i front/leasingsystem.
  • Uppdatera och utveckla kundregister och andra system för att förbättra effektivitet och kvalitet samt minska manuell hantering genom automatisering

Din profil

Vi söker en noggrann och kundorienterad lagspelare med arbetslivserfarenhet från liknande tjänst. Erfarenhet från redovisning eller kundfinansiering ses som en stor fördel. Rollen innebär mycket intern och extern kommunikation, varför vi även ställer höga krav på att vara en god lyssnare, tydlig kommunikatör och stark relationsbyggare.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef på linda.marcus@sjr.se. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-12-19.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 18 jan 2022 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.