Koncernredovisningsekonom till fastighetsbolag

Koncernredovisningsekonom till fastighetsbolag

Vill du arbeta som koncernredovisningsekono på ett välkänt fastighetsbolag? Vill du bli en del av ett positivt team där vi hjälps åt och tar hand om varandra? Vill du vara konsult under tiden vi rekryterar - varmt välkommen med din ansökan.

Din arbetsplats ligger centralt i Stockholm och är en attraktiv arbetsgivare inom fastighetsbranschen. Du rapporterar till Ekonomichefen och har ett nära samarbete med Koncernredovisningsansvarig.

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter
  • Konsolidering och rapportering av koncernens resultat
  • Vidareutveckling av koncernrapporteringen
  • Driva utveckling och förbättring av interna rutiner och processer som påverkar koncernrapporteringen
  • Säkerställa att rapporteringen upprätthåller gällande IFRS-standard
  • Löpande hålla sig uppdaterad med gällande regelverk
  • Ansvarig för delårsrapporter och årsredovisningsprocess
Din profil

Vi söker dig med en akademisk examen inom ekonomi och minst fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har koncernredovisningskompetens och kunskap om olika regelverk så som RFR2 och IFRS.

Du har en god numerisk analytisk förmåga, ser ekonomiska sammanhang och har lätt att dra affärsmässiga slutsatser. Du har en stark social förmåga, arbetar effektivt och kan driva ditt arbete framåt på ett självständigt sätt mot uppsatta mål. Du planerar och genomför dina arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt i rätt tid med hög kvalitet. Vi tror att du har en avancerad nivå i Excel samt har lätt för system.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Lite mer information

Uppdraget är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR eller som Interimskonsult via ditt egna bolag. Uppdraget startar omgående eller inom en månad och pågår till april 2021. Urvals- och intervjuarbetet kommer att ske löpande. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare, Emma Hultberg, på telefonnummer: 076 647 16 41. Jag ser fram emot din ansökan - varmt välkommen!

Om SJR

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.

Titel: Koncernredovisningsekonom
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 dec 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.