Koncernredovisningsansvarig till bolag i Södertälje

Koncernredovisningsansvarig till bolag i Södertälje

Vill du arbeta på ett företag med ett starkt varumärke och där du får vara med och påverka? Vill du bli koncernredovisningsansvarig och har erfarenhet av IFRS? Sök den här tjänsten på en gång - ansökan tar bara några knapptryck!

Är du redo för nästa utmaning? Vår kund som har sitt huvudkontor i Södertälje söker nu sin nästa medarbetare. Det är ett konsultuppdrag på sex månader men god möjlighet till överrekrytering.

Arbetsuppgifter:
  • Koncernredovisning
  • Konsolidering
  • Ansvar för extern rapportering i enlighet med IFRS
  • Driva utveckling och stötta i redovisningsfrågor
  • Delaktig i planering av bokslutsprocess och bokslutsgranskning
  • Balans- och kassaflödesfrågor
  • Vara van vid stora automatiserade flöden

Är du den vi söker?


Som koncernredovisningsansvarig behöver du framförallt vara duktig på redovisning och koncernredovisning. Vidare behöver du vara en coachande och engagerad person som drivs av att samarbeta och leda dig själv och dina kollegor framåt.

För att lyckas i rollen som koncernredovisningsansvarig är det ett krav med högskoleutbildning inom ekonomi samt erfarenhet av koncernredovisning och IFRS. Excel är du helt bekväm i, så även att skriva och tala på både svenska och engelska.

För att axla rollen som koncernredovisningsansvarig behöver du vara kommunikativ, framåt och nyfiken. Vidare är det viktigt att vara noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt.

Du har ett utpräglat sinne för redovisning med fokus på koncernredovisning och rapportering. Du är ansvarstagande, driven och är van att arbeta självständigt och lösningsorienterat

Viktig information

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Emma Hultberg på 0766471641. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2022-08-31.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget Ogunsen AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB och WES AB.


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår Integritetspolicy
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.