Kommunikativ kundtjänstmedarbetare till finansbolag

Kommunikativ kundtjänstmedarbetare till finansbolagTrivs du i en arbetsroll där du får möjligheten till att implementera förändringar? Slutför du dina ärenden med stor noggrannhet och håller kundfokus längst hela processen? Drivs du av att ge kundupplevelse i världsklass?

Då har vi tjänsten för dig!

SJR hjälper vår kund med att hitta en konsult till deras kundservicegrupp som har en härlig energi och drivs av att jobba i en förändlig arbetsmiljö. Kunden sitter i ljusa och fina lokaler i Stockholm i ett öppet landskap. Uppdraget beräknas starta i mitten september.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att på ett proaktivt sätt möta varje kunds behov och informerar och besvara frågor rörande kundens finansieringsprodukter via telefon och mejl från privatpersoner. Du har en viktig roll med mycket kundkontakt och din målsättning är att på ett professionellt sätt sträva efter att överträffa kundens förväntan.

Om du ger kunden ditt engagemang, service och härliga driv kommer du att få ett roligt jobb med ett företag som ständigt är i en positiv förändring.

Önskemål
För att du ska trivas hos vår kund tror vi att du har en avslutad gymnasieutbildning, har du erfarenhet av försäljning och finans är det en merit men inget krav, men helst ett intresse. För att klara denna tjänst bör du vara flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person tror vi att du är serviceorienterad och alltid ser till kundens behov, du har ett härligt driv och bjuder gärna på ett leende till både dina kollegor men även externt. Du gillar att komma med förändringar och är flexibel och prestigelös i ditt sätt att arbeta. Att du är noggrann och strukturerad ser vi som en självklarhet.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag på 6 månader med start i mitten september med anställning hos SJR. Därefter finns stora chanser till förlängning eller överrekrytering. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cassandra Klang, 076 647 16 43.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 sept (18 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.