KPI Controller till företag inom elektronik

KPI Controller till företag inom elektronikHar du erfarenhet av controlling och har en god analytisk förmåga? Vill du få möjligheten att arbeta på ett spännande företag i en internationell miljö? Sök då tjänsten redan idag!

SJR söker för kunds räkning en KPI Controller som kommer att fokusera på analys och kontroll av KPI:er internt på nordisk nivå. Uppdraget kommer att starta i mitten av augusti och du kommer att sitta i företagets lokaler i Kista. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig ett år framåt med chans till förlängning.


Arbetsuppgifter:
Som KPI Controller kommer du att skapa KPI-rapporter i Excel från olika system för att se trender och analysera resultat. Du kommer att informera berörda avdelningar samt driva förändringar vid behov. Du kommer även att arbeta med:
  • Hantera Excelfiler, inklusive makroskapande för KPI-rapportering
  • Daglig hantering av centrala KPI:er
  • Regelbundet analysera data, skapa och leda handlingsplaner för förbättring
  • Genomföra projekt för att skapa logik samt förbättra KPI:er
Vi söker dig som:
  • Har universitetsexamen inom företagsekonomi eller liknande
  • Har 1-2 års erfarenhet inom liknande roll som Controller
  • Har erfarenhet av att arbeta med Excel och analys av siffror
  • Är mycket duktig i Excel, du behöver kunna skapa makron
  • Talar och skriver svenska och engelska flytande
Som person tror vi att du har en mycket god analytisk förmåga och tycker om att arbeta med siffror. Du har en mycket god social- och nätverkande förmåga. Vidare ser vi att du har en förmåga att arbeta noggrant och strukturerat och ser alltid till att leverera med hög kvalité.

Bra att veta
Ovanstående är ett konsultuppdrag som sträcker sig minst ett år framåt med start omgående. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cassandra Klang, 076 647 16 43

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 aug (54 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.