Juniora och seniora redovisningsekonomer sökes för framtida uppdrag!

Juniora och seniora redovisningsekonomer sökes för framtida uppdrag!

Har du något års erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent, redovisningsassistent eller redovisningsekonom och vill vidare i karriären? Då har vi på SJR din nästa utmaning. Registrera dig redan idag!

Vi på SJR Stockholm rekryterar ut juniora redovisningsekonomer såväl som seniora. Våra kunder finns inom en rad olika branscher runt om i Stockholm och vi kommer under hösten och vintern att kunna erbjuda flera spännande uppdrag för dig som vill ta nästa steg i karriären! Uppdragen kräver olika mycket erfarenhet vilket innebär att vi söker både dig som är relativt nyexaminerad och dig som har mångårig erfarenhet. Vi arbetar med både rekryteringar och konsultuppdrag.

Vad erbjuder SJR?
SJR fokuserar på uppdrag av varierande karaktärer: både kortare och längre uppdrag, såväl sådana med start som konsult och fortsättning som anställd i kundföretaget. Att arbeta som konsult hos oss på SJR innebär en chans att upptäcka nya inspirerande miljöer och kan ge dig den personliga och erfarenhetsmässiga utveckling du söker. Dina arbetsuppgifter kan komma att bestå av:
  • Löpande redovisningsarbete
  • Vara delaktig och upprätta bokslut
  • Arbeta med förbättringar och effektiviseringar
När du arbetar som konsult hos SJR arbetar du nära din konsultchef vilket innebär kontinuerlig diskussion kring dina behov, dina önskemål och hur du i övrigt ser på din framtid. Det är viktigt för oss att känna till dina framtidsvisioner!

Vem är du?
Har du tidigare arbetat som ekonomiassistent, redovisningsassistent eller redovisningsekonom och vill vidare i karriären är den här proaktiva annonsen ett utmärkt sätt för dig att komma i kontakt med oss. Du registrerar då ditt CV i vår kandidatbas och därmed får vi tillgång till din profil.

För att trivas som konsult hos SJR tror vi att du är nyfiken, framåt och flexibel. Du har datorvana och goda kunskaper Office-paketet, särskilt i Excel. Du bör ha utmärkta kunskaper i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift.

Vi ser fram emot att hjälpa dig till ditt nästa jobb!

Viktig information
Ovanstående gäller för konsultuppdrag hos SJR med varierad omfattning och uppdragslängd. Anmäl ditt intresse snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Alexandra Koblet Olsson- 076 647 16 44.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 11 jan (33 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.