Junior redovisningsekonom till bolag vid Arlanda

Junior redovisningsekonom till bolag vid Arlanda

Vill du bli en del av ett famijärt bolag där du får vara med och påvekra samt möjlighet att utvecklas? Är du i början av karriären och riktigt bra på Excel- då kan detta fina jobb snart vara ditt!

Har du tidigare arbetat inom ekonomi? Eller har du ingen erfarenhet men en högskoleutbildning och är sjukt driven? Tycker du om att lära dig nya saker i en spännande miljö? Vill du arbeta i en organisation där det med rätt mindset och engagemang finns många möjligheter att göra karriär inom koncernen?

Arbetsuppgifter:

Som junior redovisningsekonom hanterar du kund- och leverantörsreskontra, in- och utbetalningar samt löpande redovisning och månadsavstämningar. I rollen som ekonomiassistent är ditt huvudsakliga ansvarsområde bolagets reskontraflöde och dess processer. Det blir mycket kreativt arbete i form av att förändra och förbättra.

Lämplig bakgrund

Till denna roll som junior redovisningsekonom ser vi att du har akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet. Du talar och skriver flytande på både svenska och engelska. Vi tror även att du behöver vara lite av en stjärna på Excel.

Som person är du öppen och kommunikativ. Det är också bra om du är lösningsorienterad och ansvarsfull. Du kommer att få komma till ett roligt bolag med såväl förmåner som utvecklingsmöjoigheter.

Viktig information

Uppdraget är ett konsultuppdrag med anställning hos SJR men efter sex månader övergår konsultuppdraget i en tillsvidare anställning hos vår kund. Varmt välkommen med din ansökan. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Emma Hultberg på 076 641 16 47.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.

Titel: Ekonomiassistent
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 dec 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.